• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis verzending vanaf ā‚¬60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Aragoniet

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
1 - 24 van 25 producten
Sfeerfoto's

Aragoniet betekenis

Aragoniet kristal is een zeldzaam soort kalksteen. Het mineraal komt voor in vele kleuren, waaronder wit, geel, goud, grijswit, roze, licht violet, groen, oranje, rood en bruingroen. Ook vind je aragoniet in blauw en aragoniet in bruin. De steen krijgt wisselende kleuren door vermenging met andere elementen.

Het kristal wordt gevormd bij lage temperatuur dicht bij het aardoppervlak. Je vindt het mineraal voornamelijk in grotten, warmwaterbronnen en geisers. De steen wordt ook aangetroffen in ondiepe zeeƫn, in schelpen en in parels.

Verschillende Voorwerpen

Een aragoniet steen laat zich gemakkelijk bewerken en zal daarom in veel huishoudens aanwezig zijn als eierdopje, schaal, asbak of andere gebruiksvoorwerpen. Vaak onder een totaal andere naam! Het kalkachtige omhulsel van parels, schelpen en parelmoer bestaat uit aragoniet en zelfs ons tandglazuur bevat dit soort kalksteen.

Aragoniet Werking

De steen zou aardend, stabiliserend en kalmerend werken. Het kristal hoort bij de zonnevlechtchakra. Het mineraal zou het basischakra stabiliseren en daardoor werken op de heupen, knieƫn en enkels. Volgens kenners is het een verwarmende steen en zou kunnen helpen bij het harmoniseren van de calciumhuishouding. Daarnaast zou het kracht en ondersteuning bieden bij het ontdekken van jouw taak hier op aarde en zou het je helpen je spiritueel te ontwikkelen.

Het bij je dragen van dit kristal zou je kunnen helpen bij:

  • maagpijn en buikpijn als gevolg van nervositeit. Met het dragen van een aragoniet hanger zou nervositeit kunnen verminderen of zelfs helemaal worden voorkomen.
  • het laten stromen van je creativiteit. Heb je even geen inspiratie? Bestudeer dit kristal dan tijdens je creatieve blokkade en probeer het opnieuw.
  • een gevoel van onrust en stress. Het kristal zou je helpen even te focussen. De steen zou je helpen tot rust te komen en het vertrouwen in jezelf te herstellen.

Dit Kristal Dragen

We hebben verschillende aragoniet hangers in ons assortiment, zodat je de steen altijd bij je kan dragen. Ook kan je de aragoniet ruw bij je dragen als aragoniet roosje. De steen werkt het beste als hij langere tijd gedragen wordt en je kunt deze tijdens het slapen onder je kussen leggen tegen rusteloosheid.

Meer Edelstenen & Mineralen kopen bij Spiru

We hebben op onze website een compleet assortiment aan Edelstenen en Mineralen. Voor een uniek sieraad neem je een kijkje bij onze ruwe hangers of bijzondere edelsteen kettingen. Ook voor een edelstenen cadeau is er genoeg keuze. Bij Spiru vind je altijd een passend presentje voor een ander of voor jezelf.