• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis verzending vanaf ā‚¬60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Dalmatier Jaspis

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
1 producten
Sfeerfoto's

Dalmatier Jaspis betekenis

Dalmatiƫr Jaspis steen is een steen die aardend zou werken en die je zou helpen bij het bewaren van kalmte. Deze speelse edelsteen geeft je een duwtje in de rug op je levensreis. De dalmatiƫr jaspis steen bevat Toermalijn, wat bekend staat om het reinigen van negatieve energie. De Jaspis is een onpure kwarts variant en kan verschillende streepachtige patronen en kleuren vertonen, zoals de dalmatiƫr jaspis, heliotroop, jaspis zilverblad, regenboog jaspis en jaspisijzer.

Het kristal kun je onder andere vinden in India, Australiƫ, Braziliƫ, Rusland, Verenigde Staten, Madagaskar en Zuid-Afrika.

Dalmatier Jaspis Werking Spiritueel

De Dalmatiƫr Jaspis is een steen die zou helpen bij negatieve straling en energie. De steen zou je in balans brengen en ervoor zorgen dat negativiteit uit je systeem wordt verwijderd. Tevens zou het negatieve gedachten voorkomen en het malen in je hoofd remmen, zodat je tot rust kunt komen. De Dalmatiƫr Jaspis zou je helpen aarden, je sterker maken en meer energie geven. Het zou je contact laten maken met je basis en je inzicht geven in wat je Ʃcht belangrijk vindt. Naast het dragen van en werken met dit kristal zijn er ook andere mogelijkheden om Jezelf Reinigen van Negatieve Energie.

De jaspis dalmatiƫr is een steen die depressieve gevoelens zou kunnen verminderen en zou kunnen helpen bij angsten en nachtmerries. Het zou je strijdlustig maken, je vastberaden laten voelen en je helpen ergens voor 100% voor te gaan. De jaspis dalmatiƫr betekenis omvat tevens oprechtheid, eerlijkheid en zou voor een balans zorgen in lichaam, ziel en geest.

Fysieke werking van de Edelsteen

Op lichamelijk vlak zou de steen je kunnen helpen bij:

  • maagpijn en misselijkheid. Ook zou het kristal braakneigingen tijdens de zwangerschap kunnen verminderen.
  • het versterken van reflexen. Het kristal zou een positieve werking hebben op de zenuwen.
  • allergische reacties. Door een edelsteen dalmatiĆ«r jaspis bij je te dragen, zouden allergische reacties kunnen verminderen.
  • een positieve beĆÆnvloeding van de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en geslachtsorganen.

DalmatiĆ«r Jaspis zou krachtig aarden. Hij zou ervoor zorgen dat we oude patronen uit vorige levens eindelijk loslaten. De vele spikkels op de steen zeggen het eigenlijk al; deze steen staat voor creativiteit, geeft aan dat je op je gevoel en intuĆÆtie mag vertrouwen en zou je vrolijk maken. Met zachte hand duwt de steen haar drager naar het ziel pad toe.

Het advies is om de Dalmatiƫr Jaspis ƩƩn keer per maand onder stromend water te ontladen. Voor het opladen wordt zes uur geadviseerd in combinatie met een bergkristal.

Dalmatier Jaspis kopen bij Spiru

Dit kristal vind je bij Spiru in verschillende vormen en maten. Je vindt de Dalmatier Jaspis als zaksteen of knuffelsteen, maar bijvoorbeeld ook als getrommelde edelstenen. Armbanden met de Dalmatier Jaspis steen vind je ook genoeg!

Edelstenen & Mineralen kopen bij Spiru

Wij hebben veel bijzondere en unieke edelstenen en mineralen in ons assortiment. Indien je jouw favoriete edelsteen als sieraad bij je wilt dragen, zou je kunnen kiezen voor Druppel Hangers of Gepolijste Hangers. Er zijn ook voldoende leuke Mannen Sieraden om eens als presentje weg te geven. Er is voor ieder wat wils! šŸ™‚

Edelsteen Armband Dalmatier Jaspis