• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

Ontdek 1.000+ Zenvolle producten in onze Sale šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis verzending vanaf ā‚¬60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Lepidoliet Kopen

Lepidoliet steen is een lilakleurig mineraal dat in de edelsteenkunde behoort tot de mica groep. Deze kristallen hebben een natuurlijk glittereffect en danken hun naam waarschijnlijk aan het Latijnse woord voor fonkeling. Lepidoliet wordt door zijn schitterende mica kwaliteiten ook wel Schubbensteen of Kraaienzilver genoemd. De verwijzing naar vissenhuid zit zelfs verwerkt in haar Griekse naam: lepidon (schilfer) en lithos (steen).

Lepidoliet Betekenis en Werking volgens Kristalkenners

Voor veel mensen heeft Lepidoliet betekenis als kristal van emotioneel en mentaal evenwicht. Kraaienzilver stimuleert volgens energiewerkers namelijk het talent om invloeden van buitenaf op waarde te schatten en te bepalen wat echt belangrijk is. Dit lila mineraal zou gebruikers dus ondersteunen om beslissingen te nemen vanuit innerlijke rust en ontspanning. Een andere reden waarom deze steen helpt, zou haar inzichtgevende kwaliteiten zijn. Eigen grenzen of die van een ander kunnen volgens kenners helder worden, waardoor handelen uit (zelf-) respect mogelijk wordt.

Om deze Fysieke Kwaliteiten Staat Lepidoliet Bekend

Lepidoliet werkt ontgiftend volgens edelsteentherapeuten. Daarom zou de steen een positieve invloed hebben op het immuunsysteem, bijvoorbeeld bij last van allergieƫn. Ook elektromagnetische straling in de omgeving zou geneutraliseerd kunnen worden met dit kristal. Sommige energiewerkers zetten haar bovendien in bij

  • bipolaire stoornissen
  • epilepsie
  • de ziekte van alzheimer

Op deze Chakraā€™s Zou Lepidoliet Werking Hebben

Volgens chakratherapeuten heeft Lepidoliet een goede band met de Zonnevlecht en alle energiepunten erboven. Schittering hoort volgens yogiā€™s namelijk bij het stralende Derde Chakra, dat waakt over persoonlijke grenzen en zelfwaardering. De reden dat Lepidoliet ook bij hogere energiepunten zou horen, is dat deze zich allemaal bezighouden met de interactie tussen binnen- en buitenwereld. Daar zou je het paarse kristal niets over hoeven te vertellen!

Dit Sterrenbeeld Straalt met Schubbensteen

Volgens astrologen hoort de Schubbensteen – hoe kan het ook anders – bij het sterrenbeeld Vissen. Dit lieve mens zou er namelijk baat bij hebben om de buitenwereld zo nu en dan op afstand houden door stevige persoonlijke grenzen te stellen. Zo komt dit empathische teken ook aan zichzelf toe! Bovendien helpt het lila mineraal bij slaapstoornissen aldus kristalkenners, iets waar de druk dromende Vis nog wel eens mee worstelt. Dit teken staat in de dierenriem namelijk bekend om zijn intuĆÆtieve begaafdheid. En dat gaat ā€˜s nachts gewoon door natuurlijk! Geef je bevriende Vis daarom gerust een Lepidoliet Hanger om in alle rust visioenen of vorige levens te onderzoeken.