• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

Ontdek onze meest populaire producten šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis verzending vanaf ā‚¬60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Peridoot

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
1 - 24 van 49 producten
Sfeerfoto's

Peridoot Edelsteen Betekenis

De peridoot steen is een steen die reinigend en beschermend zou werken. De steen is te herkennen aan een geelgroene tot olijfgroene kleur en heeft een doorzichtige glans. De steen wordt gewonnen in Braziliƫ, Australiƫ, Kenia, China, Birma, de Verenigde Staten, Zambia, Tanzania en Noorwegen. Veel van de beste peridoten komen echter uit het Pakistaanse Kasjmir, in de Suppatt regio van de Himalaya.

De naam stamt hoogstwaarschijnlijk af van het woord faridat, dat Arabisch is voor edelsteen. Echter zou de naam ook van peridote afkomstig kunnen zijn, wat heldere plek of knoop betekent in Middelengels.

Peridoot Werking

Het kristal wat ook wel chrysoliet of olivijn wordt genoemd, zou je kunnen helpen om je lichaam en geest te reinigen en zou daarnaast bij kunnen dragen aan een positieve levensinstelling. Hij zou je namelijk kunnen helpen om negatieve invloeden van buitenaf te weren, je zelfstandiger kunnen maken en je zelfvertrouwen te geven om je eigen weg te volgen. Daarnaast zou de steen je wijsheid, vriendschap, onafhankelijkheid en evenwicht in je leven kunnen brengen en je kunnen ondersteunen in het loslaten van schuldgevoelens, jaloezie, haatgevoelens en ergernissen.

Naast de werking van peridoot spiritueel, zou de steen ook lichamelijk voor je kunnen werken:

  • de steen zou je kunnen helpen bij het stimuleren van je stofwisseling
  • het mineraal zou ontgiftend kunnen werken voor je lever
  • peridot steen zou kunnen ondersteunen bij de verminderen van eczeem

Edelsteen Peridoot Dragen en Verzorgen

Je kunt de steen bij of op het lichaam dragen of een orgonite piramide peridoot op een voor jou relevante plek neerleggen. Deze bijzondere steen is tevens de geboortesteen van de maand augustus, dus draag ā€˜m altijd bij je met deze peridoot hanger geboortesteen.

Je kunt de steen op het lichaam plaatsen en zou effectief kunnen zijn als je deze ter hoogte van je lever plaatst. Let er wel op dat de peridot niet goed zou kunnen harmoniseren met andere stenen; de steen zou overheersend kunnen werken. Het mineraal zou daarnaast ook niet goed tegen fel zonlicht en schommeling van temperatuur kunnen.

Peridoot Kopen bij Spiru

Wil je jouw speciale steen altijd dichtbij je dragen? Dan kun je een geboortesteen peridoot hanger kopen. Daarnaast hebben we nog meer peridoot sieraden, zoals een prachtige peridoot ketting. Maak het helemaal af met een 925 sterling zilveren peridoot ring en je zult stralen als nooit tevoren.

Wij hebben nog veel meer bijzondere en unieke edelstenen in ons assortiment. Neem eens een kijkje bij onze Gelukshangers en Edelstenen Armbanden. Voor de doe-het-zelvers die hun sieraden graag zelf maken, hebben wij zelfs een groot aanbod aan Kralen & Rijgmateriaal!

Geboortesteen Ring Ruwe Peridoot Augustus – 925 Zilver Verguld