• Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

Zenvolle Sale korting tot -50% ❤ | Shop nu >

Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis verzending vanaf €60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Wij ondernemen groen(er), wij planten bomen

Bij Spiru zijn we continu bezig met het verbeteren van onze processen. Hierbij vinden we het belangrijk om na te denken over het milieu. Zo versturen we onze producten met vulling van gerecycled karton of oplosbare schuimpjes van zetmeel – gooi ze voor de grap maar eens in het water!

We zijn ons bewust van de CO2-uitstoot bij de productie en verzending van online bestellingen. Daarom hebben we ervoor gekozen om retourneren niet gratis te maken. In plaats van het doorberekenen van verzendkosten aan onze klanten (zodat het kosteloos lijkt), houden we de algemene prijzen van de webshop lager en vragen we retourkosten. Zo nodigen we je uit om bewust te bestellen.

Daarnaast willen we onze klanten ook de optie geven om de CO2-uitstoot voor bestellingen te compenseren. We hebben er voor gekozen om samen te werken met Giefly. Dankzij Giefly kunnen de Spiru Reizigers makkelijk een (hele) kleine donatie toevoegen aan hun bestelling. Met dit geld worden er elke maand over de hele wereld bomen geplant. We vinden het geweldig om op deze manier iets fysieks terug te geven aan het ecosysteem.

Meer informatie

 


Certificaten

Er zit een vertraging van een aantal maanden in het ontvangen van de certificaten, daarom loopt deze lijst achter. 

15585

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50

jumbo edelsteen