• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis verzending vanaf €60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Shungiet

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
1 - 24 van 40 producten
Sfeerfoto's

Shungiet Kopen

Shungiet, Shungite of Shungit is een grijs- tot zwartkleurig mineraal dat veel koolstof bevat. Volgens edelsteentherapeuten weert ze elektromagnetische straling en negatieve energie af. Shungiet is dan ook een favoriete steen om bij apparatuur te leggen of op een mobiele telefoon te bevestigen. Ook is dit zwarte kristal een bekend ingrediënt voor edelsteenwater, omdat hij vloeistof zou zuiveren.

Hier komt Shungite Steen Vandaan

Shungiet is al eeuwen bekend in Rusland en werd daar ook voor het eerst gevonden. De steen zou afkomstig zijn van een meteorietinslag in de streek “Shunga”. In de 18e eeuw werd hier bovendien het eerste kuuroord van Rusland gebouwd door tsaar Peter de Grote. Hij claimde dat Shungite zuiverend en antibacterieel werkte en moedigde mensen aan met deze helende steen in aanraking te komen.

Dit is de Emotionele Betekenis van Shungiet

Russen noemen Shungiet de steen van de troost. Ze zou ondersteunend werken bij de verwerking van heftige emoties, in het bijzonder:

  • woede
  • verdriet
  • rouw

Shungite brengt volgens kenners kalmering en zou hierdoor ruimte voor nieuwe ontwikkelingen bieden.

Shungite Kopen om Straling Tegen te Gaan

Net zoals mensen Zwarte Toermalijn gebruiken om elektromagnetische straling tegen te gaan, zijn er ook mensen die hiervoor een Shungiet steen kopen. Deze zwarte aanpakker zou namelijk gestagneerde energie opnemen. Dat kunnen volgens kenners de vibes van telefoons, computers en televisies zijn, maar ook vervuilende chemicaliën. Je zou Shungiet daarom wel regelmatig energetisch moeten zuiveren, bijvoorbeeld met deze methodes om Edelstenen te Reinigen. Populaire producten met deze zwarte steen zijn een Shungite piramide voor in huis of een Shungite armband voor draagbare bescherming.

Edelsteenwater met Shungiet Maken

Shungiet water drinken is volgens velen goed voor de gezondheid. Niet alleen zou de zuiverheid van het vloeistof ongekend hoog zou zijn, ook heeft het volgens kenners een antibacteriële werking en positief effect op het immuunsysteem. Let er bij het Edelsteenwater Maken op dat de zwarte stenen kunnen afgeven, ook als ze gepolijst zijn!

Schatten van Shungiet Kopen bij Spiru

Shungite kun in je verschillende vormen kopen, bijvoorbeeld als Edelstenen Piramide of Orgonite Piramide. Het materiaal Orgoniet is speciaal ontworpen voor het omzetten van negatieve energie, dus dat zou goed bij dit zwarte kristal passen! Neem je dit zwarte mineraal het liefst overal mee naartoe? Een speciale fles voor Edelsteen Water kan een uitkomst zijn, net als een prettige Knuffelsteen, Zaksteen of Palmsteen. Vergeet vooral de Edelsteen Hangers niet, want deze zwarte beauty mag natuurlijk ook bewonderd worden. Stenen met een bijzonder verhaal vind je bij Spiru!