• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis verzending vanaf €60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Apofyliet Kopen

Apofyliet of Apofylliet is een doorzichtig tot witgrijs mineraal met een parelmoer glans. Sommige mensen noemen het Vissenoog, vanwege de karakteristieke schittering. Apofyliet behoort tot de gehydrateerde kalium-calciumsilicaten, mineralen die van nature veel water bevatten. Het kristal dankt zijn naam aan het Griekse apophyllisoo dat ‘schilferen’ betekent. Waarschijnlijk komt dat door de reactie van het mineraal op teveel hitte! Het mineraal wordt gevonden in zowel Noord- als Zuid-Amerika en in delen van Azië en Europa. Er is ook een groene variant, maar die is relatief zeldzaam.

Hier Staat Apofyliet om Bekend

Volgens edelsteenkenners heeft apofyliet een hoge trilling of frequentie. Hierdoor zou het kristal een ideale partner zijn bij

  • meditatie
  • balanceren van de mind
  • werken met gidsen of Beschermengelen
  • zoeken naar persoonlijk inzicht

Daarom is Apofyliet Favoriet bij Healers en HSP

Apofyliet steen heeft veel betekenis voor Reiki healers en edelsteentherapeuten. Het kristal zou namelijk een goede geleider van mentale en spirituele energie zijn, omdat het voor een groot deel uit water bestaat. Ook Hoogsensitieve personen of HSP zouden baat hebben bij deze bijzondere eigenschap. Zij dragen bijvoorbeeld een Apofyliet Hanger om hun Aura Aandacht te geven of zich te verbinden met kosmische krachten.

Met deze Chakra’s Maakt Apofylliet Contact

Volgens de Chakra Kleuren filosofie horen witte en heldere stenen bij het zesde en zevende energiepunt. Veel mensen passen Apofylliet dan ook toe op het derde oog en kruinchakra, de gebieden van persoonlijk inzicht en kosmische verbinding. De minder goed verkrijgbare groene variant werkt volgens kenners samen met het hartgebied.

Deze Sterrenbeelden Vinden Inspiratie in Apofylliet

Volgens astrologen voorziet Apofyliet het sterrenbeeld Tweelingen en Weegschaal tekens van echte aha-momenten. Tweelingen zouden via de steen leren om innerlijke rust en eerlijkheid te cultiveren, iets waar het deze flexibele communicatie kanonnen soms aan ontbreekt. Weegschaal zou het mineraal kunnen gebruiken om mentaal inzicht te vinden als hij niet lekker in zijn vel zit. Volgens astrologen is een harmonieus hoofd namelijk een zegen voor dit beweeglijke teken!

Heldere Kristallen Kopen bij Spiru

Ben je op zoek naar een helder of wit kristal voor je energetische werk? Bij Spiru vind je verschillende steensoorten met een meditatief karakter. Ontdek in de shop bijvoorbeeld het assortiment Bergkristal, Seleniet, Witte Calciet of Maansteen. Jouw kristallencollectie start bij Spiru!