• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis verzending vanaf €60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Opaliet

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
1 - 24 van 73 producten
Sfeerfoto's

Opaliet Kopen

Opaliet is een synthetische steen gemaakt van glas, ontwikkeld als commerciële vervanger van Opaal. Een speciaal chemisch proces zorgt er namelijk voor dat dit materiaal net als zijn voorbeeld een melkachtige glans krijgt. Dit het ook wel ‘opalisatie’. Door dit mineraal na te maken, konden ook minder rijke kopers genieten van iriserende schittering in hun sieraden of beelden. Vooral in de 18e eeuw kende het materiaal als Opaline of Zee Opaal een grote populariteit. Tegenwoordig staat dit synthetische juweel bij liefhebbers bekend als allround helende steen.

Hoe wordt Opaliet gemaakt? Feiten en Fabels over deze Synthetische Steen

Geopaliseerd glas wordt in een laboratorium gemaakt. Hier krijgt het synthetische kwarts een lichtblauwe laag met regenboogglans. Deze steensoort bevat dus geen opaal en het is daarom onjuist om Opaliet edelsteen te noemen. Toch draagt Opaliet betekenis binnen de kristaltherapie, omdat zijn kleurrijke eigenschappen een positieve werking zouden hebben. Volgens kenners hoeven kristallen namelijk geen zuivere edelstenen te zijn om je welzijn te kunnen ondersteunen, alleen hun tint kan al heilzaam zijn. Geopaliseerd glas is daarom een favoriet binnen de Kleurentherapie!

Opaliet Edelsteen Werking volgens Kristalkenners

Opaliserend glas zou het zelfgenezend vermogen van lichaam, geest en emoties stimuleren. Volgens therapeuten biedt het daarom ondersteuning bij energie blokkades en helpt het spieren soepel te maken. Andere ervaringen met de vibes van synthetische Opaal zijn in algemene zin:

  • helderheid
  • zuiverheid
  • opluchting
  • optimisme

Op Deze Chakra’s Heeft Opaliet Werking volgens Yogi’s

Opaliet steen past volgens de chakra filosofie bij alle zeven energiepunten vanwege zijn iriserende uiterlijk. De regenboog is namelijk hét symbool van het chakrasysteem. Om dezelfde reden associëren yogi’s synthetische Opaal ook met het Kruinchakra. Deze bovenste energiepoort zou namelijk alle onderliggende punten en kleuren met elkaar verbinden tot een wit licht.

Deze Sterrenbeelden Stralen door Geopaliseerd Glas

Astrologen verbinden geopaliseerd glas vaak met de tekens Kreeft, Schorpioen, Boogschutter en Vissen. Kreeft en Schorpioen zouden namelijk baat hebben bij de emotionele begeleiding van deze steen, terwijl Boogschutter en Vissen hun mentale helderheid ermee zouden kunnen versterken. Geef deze sterren in jouw leven dus gerust een mooie Opaliet armband of Opaliet hanger om mee te shinen!