• Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Unieke Producten uit 44+ Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis verzending vanaf €50
Unieke Producten uit 44+ Landen
Door Marije 22 oktober 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 5 minuten met dit artikel.
916 x

Sterrenbeeld schorpioen? Dan ben je geboren tussen 23 oktober en 22 november! Ontdek snel welke eigenschappen de sterren jou toekennen!

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen staan bekend als de duistere, geheimzinnige tekens van de dierenriem. Ze ogen mysterieus en er wordt zelfs over ze gezegd dat ze vaak donker haar en donkere ogen hebben. Niks om je voor te vrezen, want ook al zullen ze hun zachte kant niet snel laten zien, van binnen zijn Schorpioenen heel emotioneel. Wil je meer weten over het meeste intense teken van de dierenriem? Lees dan gauw verder!

Betekenis Sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioen is het achtste teken van de dierenriem. De heersende planeten van het sterrenbeeld zijn Pluto en Mars. Pluto staat voor plotselinge verandering, verwoesting en transformatie. Mars staat voor actie, doorzettingsvermogen en seksualiteit. In de astrologie zijn mensen met het sterrenbeeld Schorpioen mysterieus, intens, vastberaden, teruggetrokken, geheimzinnig, loyaal, fanatiek, passioneel, diepgaand en gevoelig.

sterrenbeeld schorpioen in sterrenhemel

Algemene Eigenschappen Sterrenbeeld Schorpioen

Waar de Weegschaal op zoek gaat naar balans en harmonie, staat het sterrenbeeld Schorpioen juist voor diepte en extremen. Schorpioen houdt niet van middelmatigheid en zal ook niet snel water bij de wijn doen. Als je bent geboren onder dit sterrenbeeld, komt zowel liefde als haat jou bekend voor. Een vriendelijk gebaar zul je niet snel vergeten, maar als je wordt gekwetst, kun je diegene maar moeilijk vergeven. Schorpioenen komen geheimzinnig over. Op het eerste gezicht denken mensen vaak dat je kil, onafhankelijk en afstandelijk bent, maar eigenlijk ben je doelgericht, gepassioneerd en zeer emotioneel. Waarschijnlijk laat je niet snel je ware ik zien. Dit waterteken voelt zich vaak aangetrokken tot de verborgen, geheime wereld, heeft een sterke intuïtie en is vaak ook geïnteresseerd in spiritualiteit en esoterie.

Schorpioen Sterrenbeeld Kenmerken op het Werk

Schorpioenen werken graag zelfstandig. Ze werken liever in hun uppie dan in een groot team. Het zijn meestal harde werkers, die liever met rust worden gelaten zodat ze hun eigen gang kunnen gaan. Opgeven is geen optie met de grote wilskracht van de Schorpioen! Ook al spreken ze dit liever niet uit, veel Schorpioenen zijn erg bang om te falen en zijn dan ook slechte verliezers. Verder zijn ze slim en gefocust en kunnen ze taken op een doordringende, zorgvuldige manier aanpakken. Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn meestal goede leiders. Ze genieten ervan om macht te hebben en moeten leren hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Schorpioen Sterrenbeeld Eigenschappen in Liefde en Relaties

Schorpioenen zijn zeer charmant. Ze hebben een goed gevoel voor humor, met een scherp randje. Bovendien hebben ze iets mysterieus en dat trekt aan. Mensen die zijn geboren onder het Sterrenbeeld Schorpioen worden niet snel verliefd en storten zich niet snel in een relatie. Ze hechten veel waarde aan intense relaties met diepe gesprekken. Ook hebben ze hun eigen leven nodig. Af en toe hebben ze behoefte aan ruimte om zich even terug te trekken en hun gedachten op een rijtje te krijgen. Wanneer zij zich eenmaal hebben opengesteld voor de liefde, doen ze alles vol passie en zijn ze loyaal. Het is alles of niets! Wel moeten ze oppassen dat ze niet te jaloers en bezitterig worden. Schorpioen kan af en toe afstandelijk zijn en zijn gevoelens niet willen delen. Dit kan anderen op afstand houden, waardoor Schorpioen weer gaat twijfelen aan de trouwheid van de partner. Een partner moet trouw zijn en niet altijd hoeven horen dat Schorpioen van ze houdt.

Welk Sterrenbeeld Past bij Schorpioen?

Een relatie met Sterrenbeeld Schorpioen en Sterrenbeeld Vissen is een goede match met veel ruimte voor loyaliteit en sympathie. Beide tekens zijn sentimenteel en kunnen elkaar goed begrijpen. Mensen met het Sterrenbeeld Kreeft beschikken net als Schorpioenen over emotionele diepgang. Kreeft is hier iets opener in dan Schorpioen. Wanneer Kreeft leert om de scherpte van Schorpioen niet persoonlijk te nemen en niet teveel over het verleden te praten, dan zal alles soepeltjes verlopen. Een huwelijk tussen Steenbok en Schorpioen zou het lang vol kunnen houden, omdat beide tekens trouw, toegewijd, ambitieus en vastberaden zijn. Aan de andere kant kan het soms ook koel en afstandelijk aanvoelen tussen deze twee.

Edelsteen Schorpioen

Malachiet zou een goede Schorpioen edelsteen kunnen zijn. Naast dat hij het analytisch denken zou kunnen bevorderen, hoort de steen bij het hartchakra. Volgens liefhebbers absorbeert deze groene vriend negatieve energie en brengt hij emotionele genezing. Ook een aardende steen zoals Agaat of Rode Jaspis zou mensen met het sterrenbeeld Schorpioen kunnen helpen in hun kracht te staan en tegelijkertijd rust en oplossingen te vinden in hun diepzinnige innerlijke wereld.

Schorpioen Geboortesteen

De geboortesteen voor de Schorpioenen uit oktober is de zachte Rozenkwarts of Roze Toermalijn. In november is de Citrien de  Schorpioen geboortesteen. Deze vrolijke, gele steen zou Schorpioen op kunnen vrolijken zodra we richting de donkere maanden gaan en hem kracht, moed en energie kunnen geven.

Bekijk onze Geboortesteen Hangers

Meer over de Sterrenbeelden

Ben je benieuwd naar wat er wordt gezegd over de andere sterrenbeelden? Vorige maand schreven we iets over het Sterrenbeeld Weegschaal en in september over het Sterrenbeeld Maagd. Maar ook de andere tekens van de dierenriem zijn we uiteraard niet vergeten! Heb je nog moeite met jouw horoscoop begrijpen? Wij leggen het je uit. Alle inspiratie vind je bij Spiru!

Herken jij je in de kenmerken van Sterrenbeeld Schorpioen?

Laatste aanpassing op 11 juni, 2021 2:47 pm

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15585

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50

jumbo edelsteen