Zenvolle Summer Sale Korting tot -70% | Shop nu >

  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Unieke Producten uit 44+ Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis verzending vanaf €50
Unieke Producten uit 44+ Landen

Rozenkwarts

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
1 - 24 van 139 producten
Sfeerfoto's

Rozenkwarts Kopen

Rozenkwarts, ook wel rozekwarts genoemd, is onderdeel van de bergkristal en amethist familie. Samen vormen deze stenen de bekende gouden driehoek. De roze kwarts steen heeft een lichtroze kleur, is vrij doorschijnend en heeft een wat wolkige en streperige structuur. Het is een erg gewilde steensoort en staat vooral bekend als de steen van de liefde. De spirituele werking van de rozenkwarts edelsteen zou effect hebben op kwesties rondom het hart. Je kunt rozenkwarts kopen in veel variaties, van rozenkwarts sieraden tot een rozenkwarts massage roller.

Daarom heet Rozenkwarts ‘de Steen van de Liefde’

De edelsteen rozenkwarts wordt door sommigen de steen van de liefde genoemd, want de steen zou sterk inwerken op affectie, hartstocht, genegenheid en toewijding. Dit heeft te maken met de geschiedenis van deze edelsteen. De oude Egyptenaren zagen het roze brokje als een teken van schoonheid en liefde. De oude Grieken dachten dat het roze kristal op aarde gebracht was door de godin van de liefde. Daarom stond het steentje in teken van Aphrodite.

Gebruik Rozenkwarts voor haar Positieve Werking op het Hart

Soms heeft je hart op alle niveaus een beetje ondersteuning nodig, zowel op fysiek, mentaal als op zielsniveau. De rozenkwarts werking zou het hart openen (vierde chakra), waardoor je toegankelijker zou kunnen worden voor jezelf en anderen. Dit zou vervolgens kunnen helpen bij trauma’s of seksuele problemen. Maar niet alleen je hartenergie kan een oppepper krijgen met de hulp van dit kristal, het zou alle chakra’s een handje kunnen helpen met het verdelen van Yin Yang energie.

Werken aan Zelfacceptatie met deze Liefdessteen

De spirituele werking van rozenkwarts zou je daarnaast goed kunnen helpen bij het ontwikkelen van zelfliefde en zelfcompassie. Je moet maar met één iemand door een deur kunnen, en dat ben jijzelf! Door bijvoorbeeld een rozenkwarts hanger te dragen, zou je jezelf kunnen stimuleren om de schoonheid in jezelf, een ander, de natuur en ook dieren te zien.

De steen zou de ware essentie van liefde inzichtelijk maken. Het zou gemakkelijker worden om jezelf te accepteren, compassie te tonen naar jezelf toe en om liefde te ontvangen. Maak het af met rozenkwarts oorbellen van 925 zilver, en hoor hoe de liefde binnenstroomt!

Zelfliefde voor jouw dierbaren

Gun je jouw dierbaren ook zelfcompassie en zelfliefde? Verblijd hen bijvoorbeeld met een rozenkwarts armband die ze altijd bij zich kunnen dragen. Een armband rozenkwarts is namelijk altijd een goed idee om weg te geven. Alle liefdevolle creatievelingen onder ons zouden zelf aan de slag kunnen gaan met het maken van hun eigen sieraden met losse rozenkwarts kralen.

Onderdeel van de Gouden Driehoek

De gouden driehoek bestaat uit drie soorten edelstenen die samen harmonie kunnen brengen waar nodig. De energieën van de rozenkwarts, amethist en bergkristal zouden elkaar kunnen versterken in positieve zin. Bergkristal zou voor het reinigen van de ruimte kunnen zorgen, amethist voor rust binnenin jezelf en de rozenkwarts zou helpen om het hart versterken, wat kan zorgen voor goede energie. Samen zou de gouden driehoek onrust kunnen verjagen en de harmonie kunnen herstellen in een specifieke omgeving. Weten hoe je een gouden driehoek gebruikt? Lees dan de blog Gouden Driehoek Leggen.

Rozenkwarts Kopen bij Spiru

Bij Spiru hebben we een groot assortiment aan producten van deze zacht roze steen. Zo zou je een ruwe rozenkwarts kopen om een ketting met rozenkwarts te kunnen maken. Ook vind je op onze website grote rozenkwarts en yoni-eitjes van rozenkwarts.

Wist je dat:

  • Rozenkwarts een geliefde steen is om te gebruiken voor yoni producten? Yoni massage is namelijk ook een vorm van zelfliefde!
  • Rozenkwarts in de slaapkamer vaak voorkomt? Deze steen zou veelvuldig bij tantra worden gebruikt.

Als je meer wil weten over deze liefdessteen, lees dan de blog Rozenkwarts Betekenis. Weet je nog niet helemaal zeker of deze steen bij je past? Lees dan onze blog ‘welke edelsteen past bij mij’ om het juiste kristal te kiezen. Ook voor een geschikt edelstenen cadeau ben je bij Spiru aan het juiste adres.

Edelsteen Losse Kralen Rozenkwarts – 10 stuks (6 mm)
15585

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50

jumbo edelsteen