• De grootste Spirituele Webshop van de Benelux
  • Gratis verzending vanaf €60
  • 100.000+ Zenvolle klanten
De grootste Spirituele Webshop van de Benelux
Gratis verzending vanaf €60
100.000+ Zenvolle klanten
Anouk
Door Anouk 23 januari 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 3 minuten met dit artikel.
317 x

Biotensor werking, wat is dat eigenlijk? De biotensor lijkt een raar dingetje met zo’n wiebelende antenne, maar geeft een bijzonder effect. Luister en huiver!

biotensor handvat hout

Terwijl je een biotensor in de hand houdt en hem zachtjes laat bewegen, reageert hij zogezegd op trillingsfrequenties. Net als bij een pendelketting, zou je een biotensor vragen kunnen stellen, maar dat niet alleen… Ook verstoringen in energie zouden gedetecteerd kunnen worden. Dat klinkt geweldig, maar hoe werkt een biotensor precies? In deze blog leer je daarom meer over de biotensor werking!

hengel vissen zee water

Dit zijn de Onderdelen van een Biotensor

De biotensor is ontworpen door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach. Het lijkt misschien een wat vreemd object, maar is eigenlijk een goed doordacht meetinstrument. Biotensors bestaan uit een handvat, een verenstaal spriet (de tensor) en een contragewicht. Eigenlijk lijkt het net een mini-hengeltje, maar in plaats van vis, vang je er trillingen mee op.

water golven trillingen

Zo Ontstaat Beweging door de Biotensor Werking

Net zoals je pendelt met slinger Pendels of Wichelroedes, heet het werken met een biotensor ook pendelen. Het verschil is dat een biotensor werkt volgens de radiësthesie theorie. Dit betekent simpelweg ‘het weerklinken van trillingen’. Het idee is dat alles in dit universum bestaat uit trillingen; een boom, een kat, ons eigen lichaam, etc. Een gevoelig meetinstrument als een biotensor zou deze trillingen dus kunnen opvangen. Maar nu is de vraag, wat kan je hiermee bereiken?

Het Lichaam Onderzocht met de Biotensor Werking

Met behulp van de biotensor zouden verstoringen in energie gedetecteerd kunnen worden. Stel je voor we gaan met het instrument langs je lichaam op zoek naar eventuele storingen in je energieveld. Alles zou dus bestaan uit trillingen, maar er zijn wel onderlinge verschillen. Alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar, volgens de theorie. De tensor reageert op die verschillende trillingen en door de tensor vragen te stellen zou je erachter kunnen komen er bijvoorbeeld verstoorde energie zit. Hiervoor moet je wel weten welke bewegingen van het instrument ja, nee of misschien betekenen.

spetterkaarsje hand spetters

Zo kun je een Biotensor Vragen Stellen

Volg de onderstaande stappen om je biotensor vragen te kunnen stellen:

  1. Houdt de biotensor vast en geef er een klein tikje aan zodat de spriet gaat bewegen.
  2. Stel een vraag die je alleen met ja of nee kan beantwoorden.
  3. De energie vanuit je onderbewustzijn reageert door middel van trillingen op die vraag. Dit pakt de biotensor op door te gaan bewegen.
  4. De beweging die de tensor kan vervolgens antwoord geven op je vraag. Dit kan dus ja of nee zijn en in sommige gevallen misschien of ik weet niet.

Wil je erachter komen welke beweging de biotensor werking maakt voor ja, nee of misschien? Hiervoor bestaan simpele oefeningen die je ook in kunt zetten bij het gebruiken van een slinger pendel. In de blog Pendelen voor nieuwkomers vind je deze oefeningen!

Alle Pendels bekijken

biotensor meetroede levensbloem rozenkwarts

Dit heb je nodig voor meer Pendel Plezier!

Wil je zelf ook aan de slag nu je weet hoe deze manier van pendelen werkt? Kies een van de Biotensors die het beste bij jou past en probeer het uit! In de blog “Hoe werkt een pendel?” leer je ook meer over de betekenis en achtergrond van het pendelen. Heb je een biotensor met een edelstenen handvat uitgekozen? Dan leer je in de blogs Edelstenen Reinigen en Edelstenen Opladen hoe je het maximale uit je nieuwe meetinstrument kan halen! Hoe meer positieve energie, hoe beter de trillingen, toch? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15585

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50

jumbo edelsteen