Zenvolle Summer Sale Korting tot -70% | Shop nu >

  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Unieke Producten uit 44+ Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis verzending vanaf €50
Unieke Producten uit 44+ Landen

Zwarte Toermalijn

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
1 - 24 van 33 producten
Sfeerfoto's

Zwarte Toermalijn Kopen

Zwarte toermalijn of Schörl is een donker mineraal. Het staat bekend als reinigende en beschermende steen. Volgens veel mensen trekt toermalijn namelijk negatieve energie aan, waardoor het zou helpen tegen zwarte magie of elektromagnetische straling. Schörl is een betaalbare edelsteen en kent veel toepassingen. Wil je daarom Zwarte Toermalijn kopen, dan kun je kiezen uit een groot assortiment.

Hier wordt Zwarte Toermalijn Gevonden

Zwarte Toermalijn is vindbaar in Noord Europese landen zoals Noorwegen, Zweden en Duitsland, maar ook in de Verenigde Staten en Brazilië. De zwarte edelsteen wordt ook wel schörl genoemd, waarschijnlijk naar het Duitse dorpje Zschorlau. Hier werd in 1400 al zwarte toermalijn gevonden.

De Kracht van Zwarte Toermalijn

Schörl is voor veel mensen een onmisbaar instrument om met energie te werken. Deze zwarte steen staat namelijk bekend om zijn magnetische kwaliteit. Toermalijn absorbeert volgens kenners spanning uit zijn omgeving en zou zo beschermen tegen negatieve energie. Precies vanwege die eigenschap, gebruiken veel mensen het mineraal ook om andere Edelstenen te Reinigen of ontladen. Toermalijn zou daarom zelf weinig verzorging nodig hebben.

Dit zijn Toepassingen van Toermalijn

Veel mensen dragen Toermalijn als sieraad om de aura schoon te houden. Ook vind je de zwarte edelsteen vaak in de buurt van tv’s, laptops of andere apparaten met straling. Gebruikers proberen zo negatieve lading in de lucht te neutraliseren. De steen zou bovendien de groei van planten en dieren een handje helpen, door ongedierte of andere stoorzenders op afstand te houden. Wil je dus een zwarte toermalijn kopen, dan kun je een heleboel kanten op!

Daarom hoort Schörl bij het Eerste Chakra

Mineralen met een zwarte kleur staan bekend als echte Eerste Chakra Edelstenen. Ze hebben volgens veel mensen namelijk een aardende en beschermende werking. Toermalijn helpt dan bijvoorbeeld om lichaam en geest een gevoel van veiligheid te geven. Hierdoor bevordert hij volgens gebruikers niet alleen ontspanning, maar ook vertrouwen en optimisme.

Zwarte Toermalijn bij Verlies en Verandering

Toermalijn werd net zoals veel zwarte edelstenen verwerkt in juwelen die bij rouwkleding hoorden. Vooral in het strenge Victoriaanse Engeland was het een populair mineraal. Rijke Engelse vrouwen verkozen Toermalijn boven het veelgebruikte Git, omdat het net iets sterker was. Ook spiritueel gezien verbinden mensen de zwarte toermalijn steen met verlies en verandering. Het mineraal zou namelijk kracht geven in verdrietige tijden en helpen je behoeften te herkennen in kwetsbare situaties.

Zwarte Toermalijn Kopen bij Spiru

Schörl is er in vele soorten en maten. Zo heb je gepolijste varianten om op het lichaam te gebruiken of kun je Ruwe Edelstenen kopen voor een opstelling. Ga je de zwarte steen gebruiken tegen straling en spanning? Dan is Orgoniet misschien iets voor je. Je kunt zelfs speciale Orgonite Piramides Kopen met Zwarte Toermalijn erin. Wil je liever wat aardekracht dragen, dan kun je uiteraard Edelsteen Hangers kopen of Edelstenen Armbanden kopen. Rituelen starten dus bij Spiru!

15585

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50

jumbo edelsteen