• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
 • Gratis verzending vanaf ā‚¬60
 • Unieke Producten uit 44+ Landen

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis verzending vanaf ā‚¬60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Roze Toermalijn Kopen

Roze Toermalijn is een rozerood mineraal uit de Toermalijn familie. Het staat ook bekend onder de namen Rubelliet en Elbaiet. Ruwe Roze Toermalijn steen wordt gevonden in onder andere het Oeralgebergte, Braziliƫ, Californiƫ en op het Italiaanse eiland Elba.

Dit maakt Toermalijn Steen Roze

Stenen uit de Toermalijnfamilie zijn langgerekte mineralen. In onbewerkte vorm herken je ze aan hun laagjes of staafjes. De tinten worden bepaald door hun chemische samenstelling. Zo bevat de zwarte variant veel ijzer en kleurt Toermalijn roze door de aanwezigheid van mangaan en lithium.

Roze Toermalijn Werking volgens Kristalkenners

Volgens kristalkenners heeft Roze Toermalijn werking op het functioneren van

 • hart
 • longen
 • huid
 • hormonen

Edelsteentherapeuten raden de steen meestal aan om in deze gebieden fysiek, mentaal of emotioneel te kalmeren. Zo zou Roze Toermalijn gevoelens van stress kunnen verlagen, verdriet kunnen verzachten en stemmingswisselingen in balans kunnen brengen.

Voor deze Sterrenbeelden heeft Roze Toermalijn Betekenis

Roze Toermalijn is volgens astrologen de geboortesteen van Oktober en daarom van het sterrenbeeld Weegschaal en sterrenbeeld Schorpioen. De Weegschaal zou in Roze Toermalijn namelijk inspiratie vinden om zijn eigen balans te bepalen en daarmee een goede portie zelfliefde in de schaal van zijn belangrijkste relaties te leggen. De Schorpioen heeft volgens astrologen een goed ontwikkeld talent voor emotionele diepgang en het doorzettingsvermogen om zich vast te bijten in de meest ingewikkelde gevoelens. Roze Toermalijn zou dit teken aanmoedigen van koers te wijzigen, te vergeven of vergeten wanneer dat de situatie vooruit helpt

Bij deze Chakraā€™s Past de Roze Toermalijn

Volgens yogiā€™s past de Roze Toermalijn bij het Hartchakra, Tweede Chakra en Wortelchakra. Deze pink beauty zou namelijk effect hebben op het emotionele welzijn van de gebruiker. Omdat het kristal volgens kenners zelfliefde of acceptatie vanuit het hart stimuleert, zouden de twee onderste energiepunten ook positief beĆÆnvloed worden. Niet worden de wensen en grenzen van het Heiligbeenchakra zo gerespecteerd, maar ook het gevoel van veiligheid dat volgens yogiā€™s in het Eerste Chakra schuilt.

Toermalijn Stenen Shoppen bij Spiru

Bij Spiru vind je verschillende soorten Edelsteen Roze Toermalijn, zoals Roze Toermalijn Kwarts. Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment spirituele sieraden van deze hartelijke steen, zoals Roze Toermalijn Oorbellen, een Roze toermalijn Armband, Roze Toermalijn Hanger of Roze Toermalijn Ring. Natuurlijk zijn ook de andere leden van de Toermalijn familie in de collectie vertegenwoordigd. Wat dacht je van funky Watermeloen Toermalijn of de mysterieuze Zwarte Toermalijn? Welk kristal je ook kiest, edelstenen shop je bij Spiru!

Ruwe Edelsteen Hanger Multi Toermalijn 925 Zilver & Verguld (8 – 12 mm)

Roze Toermalijn is een rozerood mineraal uit de Toermalijn familie.Ā Volgens kristalkenners heeft Roze Toermalijn een kalmerende invloed op

 • hart en longen
 • huid
 • hormonen
 • stress
 • stemmingswisselingen
 • emotionele belasting