• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis verzending vanaf €60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Shiva Lingam

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
5 producten
Sfeerfoto's

Shiva Lingam Kopen

Shiva Lingam of Ei van Shiva is een ovaalvormige steen met bruine en witte banden die voorkomt op de bodem van de Narmada rivier in India en Sri Lanka. Hij dankt zijn gladde en ronde uiterlijk aan de natuurlijke schuring van zand en stenen langs het oppervlak. Toch worden veel Shiva Lingam stenen na delving ook nog kunstmatig gepolijst en gewaxt, om de kleuren en glans van de steen extra uit te doen komen. Onbewerkte stenen uit deze voor hindoes heilige rivier heten ook wel Banalinga of Shivling.

Shiva Lingam Eigenschappen volgens Kristalkenners

Volgens edelsteenliefhebbers heeft Shiva Lingam werking op de aanleg van lichaam, geest emoties om balans te blijven zoeken en zo zichzelf te herstellen. De steen zou daarom inwerken op vermogens die helpen om persoonlijke energie te reguleren, zoals

  • seksualiteit
  • intimiteit
  • emotionele expressie
  • creativiteit
  • het stellen van grenzen

Op deze Chakra’s heeft Shiva Lingam Steen Werking

Yogi’s zien in Shiva Lingam een symbolische weergave van de scheppingsgod Shiva. Lingam betekent namelijk ‘symbool’ in het Sanskriet. Je kunt de naam van dit kristal dus vertalen als ‘Shiva’s teken’. Niet alleen zou deze god de Narmada rivier hebben gecreëerd waar de Lingam wordt gevonden, ook staat deze tweekleurige steen voor de kosmische creatie van tegenstellingen. Shiva Lingam is voor yogi’s daarom verbonden met het Tweede Chakra van verandering, vruchtbaarheid, verhoudingen en verlangens. Ook zou het kristal de Kundalini energie in het bekken beïnvloeden.

Voor deze Sterrenbeelden heeft Shiva Lingam Betekenis

Volgens astrologen past Shiva Lingam bij alle sterrenbeelden. Deze riviersteen zou namelijk elk teken inspireren om zijn unieke combinatie van drive en aantrekkingskracht te respecteren. Zo heeft het teken Ram volgens sterrenkijkers bijvoorbeeld een hele andere methode om zijn doelen te bereiken dan een Stier en genieten ze op verschillende wijzen van hun prestaties. Ook symboliseert de Shiva Lingam de natuurlijke charme die elk teken uitstraalt als hij goed voor zichzelf zorgt. En die eigenschap zou nou eenmaal onmisbaar zijn in het creëren van een bevredigend leven!

Shiva Lingam Steen Kopen bij Spiru

Bij Spiru vind je inspirerende items met de voor hindoes heilige Shiva Lingam, zoals Chakra Edelstenen, Hangers en handzame Trommelsteentjes. Benieuwd welke mineralen nog meer met emotioneel welzijn en creativiteit geassocieerd worden? Kijk ook eens bij Jade, Aventurijn, Agaat, Maansteen of Opaal. Kristallen voor symbolische support shop je bij Spiru!

Shiva Lingham Klein

Shiva Lingam is een ovaalvormige steen met bruine en witte banden die voorkomt op de bodem van de Narmada rivier in India en Sri Lanka. Volgens kristalkenners heeft Shiva Lingam het vermogen van lichaam, geest emoties om balans te blijven zoeken via

  • intimiteit
  • expressie
  • het stellen van gezonde grenzen