• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬60
  • Unieke Producten uit 44+ Landen

Ontdek iets leuks voor jezelf of een ander tussen onze Bestsellers šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis verzending vanaf ā‚¬60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Magnetiet

Spiru Customer Service

Zenvolle Service

9.2
Over ons
4 producten
Sfeerfoto's

Magnetiet Kopen

Magnetiet is een mineraal met natuurlijke magnetische kwaliteiten. Het heeft meestal een half metallieke glans en bruinzwarte kleur. Zijn pigment heeft hij te danken aan ijzeroxide, ook wel zwarte roest genoemd. Magnetiet kan van nature gemagnetiseerd zijn, dan trekt het zichzelf of andere ijzerhoudende materialen aan. De meeste stukken bezitten die kwaliteit niet, maar reageren wel als je er een magneet bijhoudt. Al eeuwenlang wordt het kristal daarom gebruikt om kompassen mee te maken.

Een Magnetiet Edelsteen voor Vitaliteit

In de Chinese natuurgeneeskunde staat het kristal al eeuwenlang bekend vanwege zijn aardende invloed op de chi of energie van lever, hart en nieren. Ook ogen en oren zouden kalmeren door deze magnetische steensoort toe te passen. Traditionele Chinese dokters schrijven meestal fijngemalen mineraal voor om de levenskracht en vitaliteit van deze organen te versterken.

De Mentale Betekenis van Magnetiet Steen

Volgens edelsteentherapeuten stimuleert, activeert en reguleert Magnetiet mentale energie. Zo zou het kristal je reactievermogen verscherpen en helpen om heftige of negatieve emoties in balans te brengen door een neutraal standpunt in te nemen.

Bij deze Chakraā€™s Past Magnetiet

Volgens kristalkenners heeft Magnetiet werking op meerdere chakraā€™s. Kijk je naar zijn donkere kleur, dan is het een echte Eerste Chakra Edelsteen. Zwartbruine stenen staan voor veel mensen namelijk voor veiligheid en bescherming. Magnetiet zou in dit geval helpen om diepgewortelde emoties zoals angst en verdriet te verwerken. Volgens andere liefhebbers trekt liefde vanzelf naar deze magnetische steen toe, wat hem uitermate geschikt maakt voor toepassing op het vierde chakra.

Meer Kristallen met Kalmerende Kwaliteiten

Zwarte en bruine stenen verwijzen volgens kristalkenners naar gevoelens van bescherming, aarding en acceptatie. Hematiet is een bekende favoriet op dit gebied, net als Zwarte Toermalijn, Zwarte Agaat, Lavasteen, Onyx, Obsidiaan en Shungiet. Sommige van deze black beauties hebben een magnetische kwaliteit, waardoor ze ingezet worden om energieƫn van mensen, ruimtes en Edelstenen te Reinigen. Wat ze delen, is volgens liefhebbers een resolute vibe die helpt om de realiteit onder ogen te zien. Welk kristal je ook zoekt, je speurtocht start bij Spiru!