• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
 • Gratis verzending vanaf ā‚¬60
 • Unieke Producten uit 44+ Landen

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis verzending vanaf ā‚¬60
Unieke Producten uit 44+ Landen

Engelen Getallen – Boodschappen van Gidsen

Door Marije 7 januari 2022
Lezen werkt meditatief, ontspan 29 minuten met dit artikel.
18385 x

Engelen getallen kunnen een belangrijke boodschap voor ons hebben. Welke dat zijn? Dat ontdek je in deze blog!

engelen

Omdat Engelen zich niet snel aan ons laten zien – en we ons waarschijnlijk een hoedje zouden schrikken als ze dat wel ineens zouden doen – geven ze graag boodschappen door via speciale tekens, zoals engelen getallen. Zie je vaak dubbele getallen? Grote kans dat ze je iets duidelijk willen maken! Hoe deze getallen werken en wat ze betekenen, lees je hieronder!

Waarom gebruiken Engelen Getallen?

Engelen en getallen zijn een goede match. Ooit ontving Aartsengel Metatron van de Goddelijke Bron de betekenis van getallen. Hij leerde de mensheid dat ieder getal een machtige kosmische energie is. Alle getallen hebben een eigen unieke trilling en energie die invloed heeft op iedereen die daar verbinding mee maakt. Ze hebben dus ook hun eigen unieke eigenschappen en betekenis.

Betekenis Getallen van de Engelen

Engelen proberen altijd onze aandacht te trekken zodat ze ons kunnen helpen, door middel van getallen en andere tekens! Hier volgen een paar veelvoorkomende engelengetallen, samen met de betekenis van deze spirituele getallen.

Betekenis Engelen Getallen als Reeks

De meest voorkomende en herkenbare engelen getallen zijn dubbele engelen getallen of engelen getallen in de vorm van reeksen. Hierbij kun je denken aan een bedrag dat je moet betalen, zoals ā‚¬77,77 of het zien van 11:11 op de klok. Als je denkt dat dit getal een boodschap voor je heeft, dan mag je erop vertrouwen dat dit ook zo is. Ga altijd uit van jouw gevoel! Hieronder vind je de spirituele betekenis van dubbele getallen:

 • 0000 en 000
 • 1111 en 111
 • 2222 en 222
 • 3333 en 333
 • 4444 en 444
 • 5555 en 555
 • 6666 en 666
 • 7777 en 777
 • 8888 en 888
 • 9999 en 999

Engelen getallen 0000 of 000 Betekenis

Er is een ding in het leven dat altijd hetzelfde blijft: verandering. Je wordt klaargestoomd voor een nieuw levenspad, terwijl je tegelijkertijd iets ouds leert los te laten. Het is dus zowel een deur die dichtgaat, als eentje die voor je geopend wordt. Er wordt van je gevraagd hierop te vertrouwen en open te staan voor spirituele begeleiding. Als er plotseling een idee of inspiratie in je hoofd ontstaat, dan kun je ervan uitgaan dat dit je is ingefluisterd.

Engelen getallen 1111 of 111 Betekenis

Als je 1111 als engelen getallen voorbij ziet komen, dan word je gevraagd om positieve gedachten te houden. Je kent het misschien wel: ā€œAls je 1111 ziet op de klok, mag je een wens doen!ā€ Dat is helemaal geen gekke uitspraak als je kijkt naar de betekenis van dit getal. Het is de bedoeling dat je op dat moment stilstaat bij wat er op dat moment in je koppie rondgaat. Waar jij je op focust, zal zich namelijk snel manifesteren. Blijf je focussen op het positieve en laat je niet afleiden door angsten of negatieve gebeurtenissen. Het is een mooi moment om risicoā€™s te nemen, in het diepe te springen en je dromen waar te maken!

Engelen getallen 2222 of 222 Betekenis

Engelen getallen 222 of 2222 betekenen vaak dat je niet gefocust bent. Je bent misschien teveel bezig met het verleden of de toekomst of je vergelijkt jezelf met anderen. Maak je geen zorgen en leef meer in het hier en nu! Het is een reminder van divine timing en dat je op dit moment precies bent waar je zou moeten zijn. Alles gebeurt om een reden. Je kunt het ook zien als een soort aanmoediging om door te gaan met waar je mee bezig bent. Blijf op dit pad, dan zullen er mooie dingen ontstaan!

Engelen getallen 333 of 3333 Betekenis

Zie je engelen getallen 3333 en 333 regelmatig voorbijkomen? Dan willen de engelen je geruststellen. Vaak wordt dit getal gespot na het uitspreken van een wens of gebed. De engelen willen daarmee zeggen dat ze je gehoord hebben en achter de schermen voor je aan het werk gaan. Een andere betekenis van 3333 en 333 engelen getallen is dat je meer balans mag aanbrengen in lichaam, geest en ziel. Misschien helpt een goede meditatie?

Engelen getallen 444 en 4444 Betekenis

Heb je 4444 of 444 wel eens gezien? Dan word je omringd door een groot team van engelen die jou maar al te graag willen helpen en beschermen. De kans is groot dat je door een lastige periode gaat of last hebt van neerslachtige gevoelens of eenzaamheid. Juist op dit soort moeilijke momenten willen de engelen je laten weten dat je niet alleen bent. Ook al voelt dat misschien wel zo! Wil je meer met je engelen connecten? Probeer dan engelenstenen als celestien, seleniet en angeliet.

Engelen getallen 5555 en 555 Betekenis

Een grote verandering is naar je onderweg. Anders dan 0000, kun je het meer zien als een soort overgang die onverwachts komt en je helpt groeien. Je wordt geleid naar je hoogste goed en beste versie van jezelf. Het kan ook zijn dat er op dat moment veel gebeurt in je leven en veel dingen als donderslag bij heldere hemel van je ontnomen worden. Engelen getallen 555 en 5555 zijn dan een reminder dat je gesteund wordt op dit soort oncomfortabele momenten. Vertrouw erop dat alles gebeurt om de juiste reden en voor jouw eigen bestwil.

Engelen getallen 666 en 6666 Betekenis

Een reeks van het getal 6 valt heel vaak op, omdat het getal 666 ook wel geassocieerd wordt met de duivel. Maak je geen zorgen: het is niet de duivel die achter je aan zit, maar de engelen die je ergens op willen attenderen! Je maakt je teveel zorgen over aardse zaken als fysieke klachten of financiƫn. Engelen getallen 666 en 6666 willen je laten weten dat je ergens meer balans mag aanbrengen. Door deze zorgen ben je wellicht teveel bezig met werk, om bijvoorbeeld meer geld te verdienen. Je mag juist meer aandacht besteden aan liefdevolle zaken als familie en het spirituele.

Engelen getallen 777 en 7777 Betekenis

Het geluk is aan je zijde! Je bent sterk verbonden met de spirituele wereld en bent je goed aan het ontwikkeling op dit gebied. Deze ontwikkeling zal je dichter bij jezelf brengen en je veel goeds brengen. Omarm je unieke gaven en vaardigheden. Door ze te gebruiken en anderen hiermee te helpen, zal dit niet alleen een gunstig effect hebben op anderen, maar ook op jouw eigen (spirituele) groei. Ga zo door!

Engelen getallen 888 en 8888 Betekenis

Bereid je voor op overvloed! Dit kan op financieel gebied zijn, maar bijvoorbeeld ook emotionele overvloed op het gebied van liefde en comfort. Het getal 8 is ook sterk verbonden met een oneindig verloop van energie. Engelen getallen 888 en 8888 betekenen dat je in een positieve, energetische flow bent beland. Je kunt het ook zien als een schouderklopje en een reminder om dankbaar te zijn voor hoe ver je al bent gekomen. In dat geval zal overvloed op je pad komen. Je zult rijk worden, op welke manier dan ook!

Engelen Getallen 999 en 9999 Betekenis

Dan is er nog de reeks van 9. Dit getal staat symbool voor afronding en voltooiing. Je kunt het vergelijken met de volle maan. Het is een tijd waarin jij de vruchten kunt plukken van de zaadjes die je hebt gepland en tegelijkertijd ook afscheid mag nemen van dingen die niet meer bij je passen. De afsluiting van het oude zal de volgende stap voor je vrijmaken. De engelen zouden je ook duidelijk kunnen maken: je hebt eruit gehaald wat erin zit. Sluit het af en ga verder.

engel edelsteen beeld bergkristal met goud

Engelen Getallen beginnend met 0

Sommigen kiezen ervoor om de 0 niet mee te tellen bij de betekenis van engelen getallen. Engelengetal 1101 wordt dan gezien als een ā€˜afgebrokenā€™ engelengetal en wordt gelezen als 111. Toch kan de 0 een belangrijke betekenis hebben. Het getal zou in verbinding staan met meditatie, gebed en de bron en symbool staan voor oneindigheid, flow en de kracht van het universum. Als het getal 0 je regelmatig opvalt, kan je gevraagd worden om je te blijven ontwikkelen op spiritueel gebied en in contact te komen met deze energie. Luister naar je intuĆÆtie, want daar zul je antwoorden vinden.

 • 0101
 • 0202
 • 0303
 • 0404
 • 0505
 • 0606
 • 0707
 • 0808
 • 0909

Bekijk ons meditatie assortiment

Engelen Getal 0101 Betekenis

Het opmerken van engelen getallen 0101 en 101 is een teken van de engelen dat ze je door je ideeĆ«n en gedachten begeleiden. Een herhaalde 0 en 1 kan zelfs betekenen dat ze je begeleiden door ā€˜helderwetenā€™, het hebben van informatie zonder dat je weet waar dit vandaan komt. De boodschap is om hier positief over te blijven. Alleen jij en jouw engelen weten wat het beste is voor jou, dus is het belangrijk om naar je innerlijke stem en intuĆÆtie te luisteren. Je engelen zullen het juiste pad voor je ontgrendelen, zodat je weet welke kant je op mag gaan. Ook kan het een teken zijn dat je soms moet ā€˜falenā€™ om succes te boeken. Bij elke ā€˜foutā€™ staan de engelen achter je om je op te vangen.

Engelen Getal 0202 Betekenis

Engelen getal 0202 gaat over het behouden van vertrouwen, geloof, harmonie en balans. Het is belangrijk om positief te blijven over het pad dat voor je ligt. Met een positieve blik kunnen de grootste dromen werkelijkheid worden. Heb vertrouwen dat je gesteund wordt en alles gebeurt in jouw voordeel. De engelen vragen je om met de kleine dingen aan de slag te gaan, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Op die manier kun je aan jezelf blijven werken, ook als het lastig wordt. Neem de tijd om keuzes te maken en maak geen overhaaste beslissingen. Verder wordt aangeraden om zowel aan je spirituele reis als aan je materiƫle zaken te werken.

Engelen Getal 0303 Betekenis

Het kan zijn dat je vaak engelen getallen 0303 en 303 voorbij ziet komen als je een creatief idee hebt. Dit getal herinnert je eraan dat de stappen die je wilt zetten tot succes kunnen leiden en de engelen je hierbij zullen begeleiden. Gebruik je talenten! Als inspiratie uit de lucht kunt vallen, mag je erop vertrouwen dat dit naar je toe is gestuurd. Je hebt een groot team van engelen om je heen die je willen helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is erom vragen. Het is een herinnering dat door te leven vanuit passie en plezier jouw diepste wensen kunnen manifesteren.

Engelen Getal 0404 Betekenis

Bij engelengetal 0404 draait het om hard werk, inzet en stabiliteit. Het is een boodschap dat de engelen bij je zijn om je te steunen en te begeleiden bij het bereiken van je doelen. Het kan ook een teken zijn dat ze inzien dat je hard hebt gewerkt en binnenkort de vruchten mag plukken. Ze vragen je om open te staan voor hun onvoorwaardelijke liefde, omdat je wellicht antwoorden zult ontvangen op vragen en oplossingen voor de obstakels die je op je pad tegenkomt.

Engelen Getal 0505 Betekenis

Bij het zien van engelen getallen 0505 en 505 word je gevraagd om een open houding te hebben en mee te gaan met de ā€˜flowā€™. De veranderingen die nu in je leven plaatsvinden, gebeuren op het juiste moment en voor jouw hoogste goed. Je hoeft je geen zorgen te maken, aangezien alles volgens plan verloopt. Ook word je hierbij gevraagd je los te maken van oude beperkingen en gewoonten die niet goed voor je zijn en nieuwe kansen aan te grijpen. Verbreed je horizon, zodat je nieuwe ervaringen kunt opdoen die passen bij jouw levenspad. Ook al zie je de positieve kanten nog niet, je mag erop vertrouwen dat alles op zijn plek valt.

Engelen Getal 0606 Betekenis

Engelengetallen 0606 en 606 vragen je om je minder te focussen op materiĆ«le zaken en dingen meer op een spirituele manier te benaderen. Dit betekent dat je geloof en vertrouwen mag hebben en dankbaarheid mag uitspreken, omdat dankbaarheid je een positieve houding geef en je vibratie zal verhogen. Richt je op spirituele aspecten zoals liefde en licht en geef angsten of zorgen over het financiĆ«le gedeelte over aan de engelen. Je mag erop vertrouwen dat zij je zullen geven wat je nodig hebt op het juiste moment. Eventuele problemen rondom familie en geliefden zullen worden opgelost. Je mag inzien dat je het leven van anderen op een positieve manier kunt beĆÆnvloeden. Geniet van het samenzijn met geliefden en leef vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Engelen Getal 0707 Betekenis

Het lijkt erop dat je aan het ontwaken bent. Het werk dat je hebt verricht heeft jezelf en anderen geholpen. Ga zo door en laat je licht schijnen! Engelen getal 0707 nodigt je ook uit om je te focussen op je spiritualiteit, levensdoel en zielsmissie. Door je bewustzijn te veranderen zou je een vernieuwd gevoel van welzijn kunnen creƫren. De engelen zullen je helpen de wereld te zien met een andere blik, waardoor je bepaalde gebeurtenissen in je leven ook beter leert begrijpen. Deze ontwaking kan je ook toegang geven tot aspecten van je persoonlijkheid die je eerder nog niet kende. Hiervoor zul je met een nieuwsgierige blik en zonder oordeel naar jezelf moeten kijken en een diepere connectie met jezelf aangaan. Vraag jezelf af wat je nodig hebt om je levendig te voelen en welke talenten je mag delen met de wereld. Zodra je hiernaar gaat leven, zul je deze innerlijke transformatie doormaken!

Engelen Getal 0808 Betekenis

Engelengetallen 0808 en 808 vragen je of je alles doet wat je kunt doen. Je hebt de kracht om bergen te verzetten, maar hiervoor moet je alle middelen die tot je beschikking staan gebruiken. De kansen zijn er, maar het ontbreekt soms aan doorzettingsvermogen. Het moedigt je aan om je financiƫn in de gaten te houden en een solide basis voor jezelf te creƫren. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven, ook al zullen de engelen je altijd steunen. Als er een kans op je pad komt, moet jij die aangrijpen en het nodige werk verrichten. Niemand anders kan dat voor je doen. Ook word je eraan herinnerd dat je het pad moet kiezen dat bij jouw ware ik past. Wees niet bang om een nieuwe weg in te slaan als dit beter voelt. Als je je hart volgt, zal het Universum er alles aan doen om je te helpen.

Engelen Getal 0909 Betekenis

Engelen getallen 0909 en 909 gaan over een nieuwe cyclus die van start gaat. In deze periode zullen er nieuwe kansen op je pad komen en veel dingen veranderen. Ondanks dat een deel uit je leven ook weg zal vallen, zullen veel dingen ook op zijn plek vallen enĀ dingen op een magische wijze voor je ontvouwen. Deze verandering zal je de mogelijkheid geven om nieuwe projecten van de grond te brengen en succes te boeken in je carriĆØre. Belangrijk is dat je in jezelf blijft geloven. De engelen moedigen je aan vooruit te bewegen en niet te lang te blijven hangen in het verleden en wat er is weggevallen.

engelen lichtjes

Engelen Getallen beginnend met 1

Veel engelen getallen beginnen met een 1. Dit heeft ermee te maken dat het spirituele getal 1 draait om bewust zijn van je gedachten. De engelen vragen je te concentreren op het positieve en niet op je angsten en wat je niet wilt. Ook deze dingen kunnen zich namelijk manifesteren. Kijk met een positieve blik naar een nieuw begin en uitdagingen en kansen die op je pad verschijnen. Twijfel niet om stappen te zetten en laat negatieve gedachten je er vooral niet van weerhouden.

 • 1010
 • 1212
 • 1313
 • 1414
 • 1515
 • 1616
 • 1717
 • 1818
 • 1919

Engelen Getal 1010 Betekenis

Engelen getallen 1010 en 101 vertellen je dat het tijd is voor ontwikkeling. Het vraagt je om je gedachten en mindset op je levensdoel en spiritualiteit te richten, omdat jij je eigen realiteit kunt creĆ«ren. Blijf positief en houd je bezig met creatieve bezigheden. Zet je vaardigheden en talenten op een productieve manier in. Luister met passie en enthousiasme naar de begeleiding van de engelen en je intuĆÆtie, die je leiden naar jouw zielsmissie. Onderneem actie en stap buiten je comfortzone, omdat je daar succes en geluk zult vinden.

Engelen Getal 1212 Betekenis

Als Engelen getallen 1212 en 121 regelmatig voor je verschijnen, word je eraan herinnerd dat je op de goede weg zit. Ook al lijkt het op dit moment niet zo en weet je nog niet zo goed welke stappen je mag ondernemen, je mag erop vertrouwen dat je begeleid wordt. Misschien begin je langzamerhand oplossingen te vinden en verandert je frequentie om meer overeen te stemmen met je hoogste doel. Je mag er in elk geval van uitgaan dat je in een richting beweegt die goed voor je is en je dat binnenkort zelf ook zult ondervinden. Omdat het getal 1 hier voor het getal 2 verschijnt, is het hierbij belangrijk om positieve gedachten en een open houding te houden.

Engelen Getal 1313 Betekenis

Engelen getallen 1313 en 3131 laten je weten dat je omringd wordt door een groot team van engelen. Je gebeden zijn gehoord. Nummer 1313 vraagt je te focussen op je wensen en je zorgen los te laten. Houd je gedachten goed in de gaten en neem ze serieus, want de engelen helpen je om je gedachten positief te houden. Soms zit er zelfs een boodschap in verborgen. Verder gaat dit getal ook over communicatie, creativiteit, uitbreiding en optimisme.

Engelen Getal 1414 Betekenis

Als de engelen getallen 1414 en 141 je beginnen op te vallen, kun je er zeker van zijn dat je liefde en steun van de engelen ontvangt. Ze willen je wel adviseren om geduldig te zijn en rustig te blijven in moeilijke situaties. Goede veranderingen hebben tijd nodig om zich te ontvouwen. Ook wordt je geadviseerd het rustig aan te doen, omdat je op die manier de beste beslissingen kunt nemen. Blijf positieve gedachten houden, want dan zullen positieve veranderingen zich in jouw leven manifesteren. Geloof dat je mooie dingen op je pad tegen zult komen en handel hier ook naar.

Engelen Getal 1515 Betekenis

Engelen getallen 1515 en 151 staan voor het waarmaken van je dromen en de start van iets nieuws. Er komen grote veranderingen aan waarbij je de kans krijgt om je leven te verrijken. Jouw woorden, gedachten en handelingen hebben hier invloed op. Je gedachten manifesteren zich snel, dus zorg ervoor dat je je richt op je dromen. Ook willen de engelen je laten weten dat je het negatieve en het oude los moet laten om nieuwe dingen in je leven te manifesteren. Sommige verdrietige dingen gebeuren of worden je ontnomen om een reden, probeer dat te onthouden. Hoe moeilijk ook, op den duur zul je het verdriet en de lasten achter je moeten laten. Neem het roer in handen om je leven een kant op te sturen en je dromen achterna te gaan. Durf te leven en lief te hebben, dan komen positieve veranderingen aan.

Engelen Getal 1616 Betekenis

Engelen getallen 1616 en 161 vragen je om zorgen over financiƫn of materiƫle kwesties te laten gaan. Je mag je gedachten focussen op jezelf, je thuis, familie en emoties. Wel moedigt het je aan om de engelen om hulp te vragen bij deze financiƫle of materiƫle kwesties waar jij je zorgen over maakt, zodat je de angst los kunt laten. Dit kan bijvoorbeeld gaan over schulden, een aankoop of iets wat je nodig hebt, maar niet kunt betalen. Je mag vertrouwen op een onverwachte kans en dat de engelen achter de schermen hard voor je aan het werk zijn. Ook kunnen deze getallen betekenen dat er een nieuwe relatie op de loer ligt, ofwel met een nieuw persoon, of je huidige relatie wordt nieuw leven ingeblazen. Wees niet bang, maar sta hiervoor open.

Engelen Getal 1717 Betekenis

Engelen getallen 1717 en 171 kunnen je vertellen dat je een belangrijke missie hebt op aarde, waarschijnlijk als leraar, heler of een andere manier om de mensheid te helpen die past bij jouw gaven, interesses en talenten. Als iets jouw aandacht wekt of al langere tijd in jouw gedachten speelt, zoals het switchen van baan, kan het een teken van de engelen zijn. Je bent hier gekomen om anderen te inspireren, laat twijfels en onzekerheden je niet tegenhouden! Het kan ook betekenen dat je op het goede pad zit en je gedachten zich zullen manifesteren als je deze op het juiste richt.

Engelen Getal 1818 Betekenis

Engelen getallen 1818 en 181 vragen je om positieve affirmaties uit te spreken, mooie dingen te visualiseren en je gedachten positief te houden. Overvloed wil zich namelijk kenbaar aan je maken! Wel moet je onthouden dat overvloed in verschillende vormen komt, dus focus je niet alleen op financiĆ«le overvloed. Wees dankbaar voor wat er al in je leven is en blijf optimistisch richting de toekomst. Luister ook naar je intuĆÆtie en tekenen van de engelen, die zullen je de weg naar overvloed wijzen. Gebruik je passie, gaven en talenten om stappen te zetten buiten je comfortzone.

Engelen Getal 1919 Betekenis

Als je engelengetal 1919 vaak ziet, kan het betekenen dat er een belangrijke fase of cyclus tot een einde wordt gebracht. Je mag erop vertrouwen dat dit gebeurt voor karmische redenen en dat snel duidelijk zal worden waarom. Je wordt voorbereid op een nieuw leven. Het einde van het oude zal de weg vrijmaken voor het nastreven van je levensdoel. Alles wat je hiervoor nodig hebt, heb je al in je of zullen de engelen naar je toesturen. Kijk niet naar wat wegvalt, maar kijk met een open blik naar deze nieuwe start. Waar een deur sluit, zullen altijd nieuwe voor je openen!

engelen schildering

Meer Veelvoorkomende Engelen Getallen

Naast de betekenis van hierboven genoemde spirituele getallen, gaan we in op de spirituele betekenis van getallen die bijvoorbeeld ook vaak op de klok worden herkend:

 • 2121
 • 2020
 • 2323
 • 2002
 • 1234
 • 1444
 • 1551

Engelen Getal 2121 Betekenis

Engelen getallen 2121 en 212 willen je vertellen dat je de nieuwe kansen op je pad mag aannemen om een nieuwe richting in te slaan. De engelen raden je aan om rustig te blijven, dan zul je snel merken dat alles op zijn plek valt. Het moedigt je aan om je intuĆÆtie te vertrouwen en de boodschappen te ontvangen. Leer jezelf beter kennen, zowel je goede eigenschappen als je schaduwkanten. Weet wat je normen en waarden zijn en welke doelen je wilt nastreven. Wees eerlijk met jezelf en kijk naar jouw leven met een objectieve blik. Gebruik je intuĆÆtie om de nodige veranderingen aan te brengen. Ook word je gevraagd om dankbaar te zijn voor de zegeningen die al in je leven aanwezig zijn en die nog zullen komen. In een staat van dankbaarheid zul je nog meer mooie dingen aantrekken. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen gedachten, voor je acties en hoe je leven eruit ziet. Probeer jezelf daarom te omringen met positiviteit, zodat je dit ook kunt uitstralen naar anderen.

Engelen Getal 2020 Spirituele Betekenis

Als je vaak 2020 en 20:20 als engelen getallen ziet, word je gevraagd balans aan te brengen in je leven. Je kunt veel bereiken in dit leven en met wilskracht en innerlijke wijsheid zul je de resultaten boeken die je voor ogen hebt. De engelen staan je bij om je te begeleiden en de energie te geven die je nodig hebt om je levensdoel en zielsmissie met enthousiasme en optimisme na te streven. Er gebeuren prachtige dingen achter de schermen die in je voordeel zullen werken in de nabije toekomst. Ook al zie je de kansen nog niet, geloof dat ze naar je onderweg zijn. Raak het grote plaatje niet kwijt en schaaf details bij om dat grote plaatje af te maken, zowel op spiritueel als materieel vlak. Wees diplomatiek, sta open voor samenwerking met anderen en blijf een liefdevolle blik houden. Weet dat je gezegend bent in dit leven.

Engelen Getal 2323 Betekenis

Spirituele nummers 2323 en 23:23 als engelen getallen vragen je optimistisch te blijven over de toekomst. Geef al je zorgen en angsten aan de engelen en vraag ze om te helpen helen. Gebruik affirmaties om je te focussen op een succesvol leven dat aan je wensen voldoet. Engelen getal 2323 laat je weten dat je gebeden en wensen binnenkort worden beantwoord. De engelen zijn bij je om over je te waken en ervoor te zorgen dat je een gelukkig leven leidt. Gebruik je goddelijk vermogen om je gedachten, intenties en acties te sturen op een positieve en krachtige manier. En probeer jouw waarheid met anderen te communiceren met zelfvertrouwen en op een spiritueel niveau.

Engelen Getal 2002 Betekenis

Engelen Getallen 2002 en 202 moedigen je aan om meer balans binnenin je te creĆ«ren en aandachtig te luisteren naar je emoties en intuĆÆtie. Als je meer aandacht besteedt aan je gedachten en gevoelens, zal je spiritueel ook kunnen groeien. Wees positief over de toekomst, want met positieve gedachten kun je positieve omstandigheden aantrekken. Laat je engelen je omringen met liefde, vrede en harmonie en neem de tijd om je geest en lichaam te ontspannen. Vind stilte in jezelf, want daar zul je jezelf vinden. Neem de tijd om te mediteren om meer in contact te komen met je ware zelf. Hoe beter je hiermee in contact komt, hoe duidelijker je levensdoel zal worden.

Engelen Getal 1234 Betekenis

Als je goed kijkt naar engelen getallen 1234 of 123 en 234, zie je dat het een reeks van oplopende getallen is. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de betekenis van de afzonderlijke getallen. Nummer 1 gaat over een nieuwe start, maar ook over het houden van positieve gedachten. Nummer 2 gaat over balans aanbrengen, nummer 3 over expansie, expressie en communiceren vanuit je authentieke zelf. Nummer 4 gaat over stabiliteit, een stevige basis. Engelen getal 1234 kan worden gezien als een getal van progressie of bepaalde stappen die je mag nemen op jouw reis of levenspad. Succes komt niet uit het niets. Hiervoor moet je geduldig zijn en kleine stapjes zetten. Het getal kan ook worden gezien als een duwtje in de goede richting. Het zou je kunnen vertellen dat je een nieuw project mag opstarten, omdat het een goede kans van slagen zal hebben. Het is ook een aanmoediging om je vaardigheden nu in te zetten, omdat ze je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen. Omdat de getallen oplopen, kan het worden gezien als een teken van ā€˜vooruit gaanā€™. Niet naar het verleden kijken, maar met een open blik naar het pad dat voor je ligt.

Engelen Getal 1444

Engelen getallen 1444 en 144 laten je in de eerste plaats weten dat je niet alleen bent en wordt omringd door een groot team van engelen die je beschermen en begeleiden. Misschien zie je regelmatig veertjes op je pad. De betekenis hiervan lees je in onze blog over de spirituele betekenis van vogels. Je engelen helpen je bij het afstemmen op de trillingen van je zielsmissie en levensdoel. Blijf positief denken en richt je aandacht op de dingen die je graag wilt en onderneem actie richting die doelen. Het hoeven geen gigantische sprongen te zijn, elke stap vooruit is een stap dichterbij je droom. Je mag erop vertrouwen dat je wordt beloond voor de acties die je nu onderneemt en de stappen die je in het verleden hebt gemaakt. Je zult de vruchten in de nabije toekomst kunnen plukken.

Engelen getal 1551

Ook engelengetal 1551 vertelt je dat positieve gedachten en intenties zich snel in je leven zullen manifesteren en belangrijke veranderingen in je leven teweeg zullen brengen. Ze waarschuwen je voor negatieve mensen en situaties en vragen je om hier afstand van te nemen. Omring jezelf met positieve energie en reinig je omgeving, zoals je huis en jezelf regelmatig met bijvoorbeeld palo santo of witte salie. Ook beschermende edelstenen en mineralen kunnen een hoop doen. Misschien ben je bang voor het onbekende, maar de engelen vragen je erop te vertrouwen dat zij alleen veranderingen in je leven brengen voor je hoogste goed. Ook kan het zijn dat je de focus of motivatie bent verloren, maar er wordt van je gevraagd je te blijven focussen je op je doelen. Tot slot vragen de engelen je om van jezelf te leren houden. Als je dit moeilijk vindt, vraag ze dan om hulp.

Zelf Engelen Getallen Ontcijferen

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat de boodschap niet helemaal resoneert met hoe jij je op dat moment voelt of met de gebeurtenissen in je leven. Misschien heb je intuĆÆtief de boodschap al ontvangen, maar raakte je in de war toen je het internet afstruinde. Ondanks dat het internet je veel informatie kan geven, vertrouw altijd op je eigen gevoel om erachter te komen wat het specifiek voor jou betekent! Hoe je dat doet? Daar zijn een paar manieren voor:

 • Stilte creĆ«ren
 • Rekening houden met context
 • Aandacht geven aan je gevoel

Stilte creƫren

Om je intuĆÆtie aan het werk te zetten, is het goed om stilte te creĆ«ren. In een stille omgeving kun jij het antwoord op de vraag wat engelen getallen voor jou betekenen, beter ontvangen. Luisteren gaat toch ook makkelijker als het stil is? Je zou dit bijvoorbeeld kunnen doen in een meditatie, boswandeling tijdens je wandelmeditatie of een andere mindfulness oefening!

Context Herkennen

De timing waarop engelen getallen verschijnen is geen toeval. Daarom is het belangrijk dat je de engelen getallen herkent, maar ook dat je je realiseert wat de context op dat moment is. Wat gebeurt er op dat moment of dacht je aan iets specifieks? Het is belangrijk om details in je achterhoofd te houden, zodat je de volgende keer dat hetzelfde getal voor je verschijnt, de boodschap beter kunt herkennen.

Aandacht geven aan jouw gevoel

Let op hoe jij je voelt op het moment dat een engelengetal zich voordoet. Welke emoties zijn op dat moment prominent? Soms reageert je lichaam zelfs op een bepaalde manier op getallen. Omdat je zoā€™n eerste reactie (meestal) niet kunt sturen met je ego, wordt dit als een belangrijk herkenningspunt gezien. Voor sommigen is dit de sleutel om bepaalde engelen getallen te herkennen en te weten wanneer er een boodschap in zit. Vergeet niet dat wanneer jij zelf gelooft dat het universum of de engelen je iets willen vertellen, dit ook zo is. Laat anderen je niet vertellen hoe het zit.

vrouw in natuur

Het verschil tussen Numerologie en Engelen Getallen

Numerologie gaat ervan uit dat elk getal een eigen unieke trilling heeft, maar ook dat elke klank en elke letter tegenover een getal staat. Engelengetallen zijn boodschappen van je spirit team, en dit kunnen hele uiteenlopende getallen zijn. Numerologie kun je een beetje vergelijken met een astroloog. Een numeroloog kan je, bijvoorbeeld aan de hand van je naam of geboortedatum, vertellen wat je levensdoel of karakter is. Zelfs je huisnummer zou een bepaalde betekenis hebben. In de numerologie en astrologie geloven ze niet in toeval!

Numerologie Getallen

In de numerologie wordt gewerkt met getallen tussen de 1 en de 9. Elke letter staat voor een getal, en zo kan bijvoorbeeld je naam worden omgezet in een getal. Als het getal groter is dan 9, bijvoorbeeld 26, dan worden deze afzonderlijke getallen weer bij elkaar opgeteld, net zolang totdat je een getal tussen de 1 en de 9 overhoudt. In dit geval wordt het dan 2+6 = 8.

Numerologie Meestergetallen

In sommige gevallen is het niet erg als het getal groter is dan 9. Dat is het geval bij zogenaamde meestergetallen. Deze getallen zouden een dubbele kracht en een bijzondere betekenis hebben. Het zou vooral speciaal zijn als meestergetallen in je geboortedatum voorkomen of als de optelling van je geboortedatum een meestergetal is. De meestergetallen zijn:

 • Meestergetal 11
 • Meestergetal 22
 • Meestergetal 33

Meestergetal en Engelen Getallen 11

Meestergetal 11 gaat over intuĆÆtie en de dromer. Waarschijnlijk heb je een sterke intuĆÆtie en ben je minder bezig met rationeel denken. Je bent een leider en gevoelig voor helderweten, heldervoelen, helderzien of helderhoren en bent gezegend met een hoger bewustzijn. Dit getal laat je weten dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Je mag je zelfvertrouwen laten groeien zodat je op jezelf leert vertrouwen. Dit zal je de moed geven om je krachten in te zetten en praktisch te kunnen gebruiken, zodat je gevoeligheid je niet instabiel maakt.

Meestergetal en Engelen Getallen 22

Meestergetal of engelengetal 22 is het getal van de bouwmeester en gaat over je doorzettingsvermogen. Het gaat over je eigen leven regisseren, je dromen realiseren en is meer gericht op praktische, zichtbare resultaten. Ook dit getal laat een leider zien, met een hoog zelfvertrouwen. Belangrijk is dat je niet te hoge eisen aan jezelf stelt en je verantwoordelijkheden soms uit handen kunt geven. Als je goed in je vel zit, kun je grote successen behalen en is de balans tussen geven en nemen in evenwicht. Soms mag je iets minder serieus in het leven staan.

Meestergetal en Engelen Getallen 33

Meestergetal 33 gaat over je eigen ontwikkeling en staat bekend als de genezer. Van nature sta je altijd klaar voor anderen om hulp te bieden en inzicht te geven op het gebied van spirituele ontwikkeling. Je bent liefdevol en vindingrijk. Hier is het vooral belangrijk dat je jezelf niet wegcijfert. Ook jouw behoeftes zijn belangrijk! Laat anderen niet over je grenzen heengaan. Leer van jezelf te houden, dan kun jij een inspiratiebron zijn voor anderen om ook in harmonie te leven.

Dit hebben Meestergetallen met Engelengetallen te maken

Wat hebben meestergetallen dan met engelengetallen te maken, zul je misschien denken. In de eerste reeks beschreven getallen zitten de meestergetallen ook verstopt. Zo heb je vast weleens 11:11 of 22:22 als dubbele getallen gezien op de klok, of bijvoorbeeld ā‚¬33,33 moeten betalen bij het tankstation. Als je dit regelmatig opvalt, dan zit er zeker een betekenis voor jou in verborgen.

bergkristal engel beeldje

Meer over Engelen en Getallen

Wil je kennis maken met je persoonlijke bodyguard? Lees dan de blog over je beschermengel! Ben je benieuwd naar hoe je meer in contact kunt komen met de aartsengelen en ze om hulp kunt vragen? Lees dan onze blog over de aartsengelen betekenis. Wist je dat ook het aantal kralen van de mala een belangrijk getal is? Daarover meer in de blog over de Mala Betekenis. Wat je ook wilt weten, je ontdekt het bij Spiru!

Bekijk onze Edelstenen Engelen

Laatste aanpassing op 12 januari, 2022 8:37 am

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *