Zenvolle Herfst Sale Korting tot -70% | Shop nu >

  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Unieke Producten uit 44+ Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis verzending vanaf €50
Unieke Producten uit 44+ Landen
Door Anouk 10 september 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 3 minuten met dit artikel.
940 x

Manifesteren is van Niets Iets maken. Maar hoe doe je dat? Lees hier wat Engelen, Kristallen en Chakra’s in je zoektocht kunnen betekenen!

orgonite piramide citrien met engel

Het woord manifesteren is synoniem met iets zichtbaar maken. Maar waar was het daarvóór dan eigenlijk? En manifesteren hoe doe je dat precies? Dat zijn natuurlijk hele spirituele vragen! Hier lees je hoe je zelf op zoek kunt gaan naar het antwoord door te werken met

  • Engelen
  • Kristallen
  • Chakra’s

Lees verder om erachter te komen welke definitie manifestatie voor jou heeft en hoe het begrip manifesteren betekenis kan krijgen in jouw werkelijkheid!

Wat Betekent Manifestatie? Manifesteren Definitie

De betekenis van manifestatie is ‘openbaar’ of ‘bekend gemaakt’. In het Latijn betekent het werkwoord manifestare namelijk ‘aan het licht brengen’. De Romeinen gebruikten het woord bijvoorbeeld wanneer iemand op heterdaad betrapt werd en zo verwees het ook naar tastbaar bewijs. Nog steeds is manifesteren synoniem met iets zichtbaar maken, alleen heeft het ook een spirituele betekenis gekregen.

Spirituele Betekenis Manifesteren

De definitie van manifestatie heeft voor veel mensen ook een diepere betekenis. Want hoe wordt iets nou realiteit? Is het eerst een idee of een verlangen en verandert het dan vanzelf in werkelijkheid? Zijn er do’s en don’ts wanneer je wilt manifesteren of kun je rekenen op hulp van boven? Voor veel mensen is manifestatie spiritueel omdat het de vraag oproept hoe iets onzichtbaars zichtbaar kan worden. Gelukkig zijn er super veel manieren om op zoek te gaan naar het antwoord!

Betekenis Manifestatie in Relatie tot de Chakra’s

Bij het omzetten van gedachten in daden zou je volgens yogi’s gebruik kunnen maken van twee Chakra’s, het Derde Oog en de Zonnevlecht. et zesde punt tussen de wenkbrauwen zou je namelijk in staat stellen om jouw idealen en wensen te visualiseren tijdens een manifestatie meditatie. De plexus solaris tussen je ribbenkast genereert vervolgens de power om dat voor elkaar te krijgen. Wil je met chakra’s experimenteren? Er zijn speciale Chakra Stenen of Chakra Kleuren die veel mensen helpen om zich af te stemmen op hun eigen energie!

Via Meditatie Manifesteren

Volgens veel spirituele tradities helpt verbeelding je om een wens in werkelijkheid om te zetten. De vaardigheid om met je fantasie te werken heet Visualisatie en wordt op verschillende manieren beoefend. Sommige mensen schilderen, tekenen of beschrijven hun stoutste dromen en anderen prenten ze in door hardop Affirmaties te herhalen. Alle manieren om je verlangens vorm te geven met je volle aandacht, zijn dus meditaties voor manifestatie 🙂

Wat is Manifesteren met Engelen?

Aartsengelen of een persoonlijke Beschermengel zouden de ideale partners zijn bij het verwezenlijken van je dromen. Volgens kenners geeft bijvoorbeeld aartsengel Gabriël jouw manifestatie betekenis. Hij/zij zou namelijk helpen bij het creatieve proces. Wil je bovendien iets nieuws in de plaats van het verleden stellen, dan helpt het volgens veel mensen ook om je herinneringen eerst los te laten. Bij die taak zou Zadkiël je maar al te graag helpen!

orgone edelstenen engel amethist

Wat is Manifestatie met Edelstenen?

Volgens edelsteenkenners kunnen kristallen je helpen bij je zoektocht naar je diepste verlangens of je vermogen om een positieve uitkomst te visualiseren. Zoek je bijvoorbeeld een onderonsje met goedgezinde gidsen? Seleniet staat bekend als Engelensteen die kan begeleiden bij het communiceren met hogere intelligenties. Heb je eerder wat persoonlijke kracht nodig om je doelen te realiseren, dan zou je terecht kunnen bij de optimistische Citrien of Tijgeroog. Vind je het lastig om je ideale toekomst voor je te zien? Amethist kalmeert volgens edelsteentherapeuten je denken, zodat je weer helder kunt waarnemen!

Edelstenen & Mineralen Bekijken

Wat betekent manifesteren voor jou?

Laatste aanpassing op 16 april, 2021 11:47 am

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15585

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50

jumbo edelsteen