• Spiru De grootste Spirituele Webshop van de Benelux
  • Spiru Gratis verzending vanaf €60
  • Spiru 100.000+ Zenvolle klanten
Gratis verzending vanaf €60
Yorick
Door Yorick 12 september 2017
Lezen werkt meditatief, ontspan 2 minuten met dit artikel.
183 x

Door de verschrikkelijke overstromingen in Nepal was het de afgelopen weken lastig om de scholen te bereiken. Complete gebouwen zijn door het slechte weer verwoest. Het onderwijs lag op z’n gat. De verwoeste scholen moeten opnieuw opgebouwd worden. Toen ons contact in Kathmandu ons hierover inlichtte, wisten we waar de donatie Nepal van augustus & september terecht zou moeten komen. 

Donatie Nepal van augustus & september

Het afgelopen jaar zijn we in Kathmandu geweest. Daar hebben we kennis mogen maken met de lokale bevolking. Stuk voor stuk lieve en zorgzame mensen. We werden meteen uitgenodigd om kennis te maken met de familie. Ze stonden er op dat we mee zouden eten. “Kijk, we hebben coca cola, dat drinken jullie toch altijd?“. Inmiddels dronken we liever de lokale Nepalese thee, we waren fan geworden. Prachtige verhalen en unieke persoonlijkheden. Ondanks alle uitdagingen van het leven, toch vol positiviteit. Zoals sommigen van jullie inmiddels weten, doneren wij elke maand een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel in Nepal. Onder de noemer “Spiru Helpt” proberen we daar te helpen, waar extra hulp hard nodig is. Door middel van een directe lijn met de mensen die we toen ontmoet hebben, kunnen we op een effectieve manier direct extra steun bieden. Samen met onze contacten Vishal & Shta Heman (de man met de baard op de foto, een Nepalese student), hebben we veel nieuwe schriften en andere schoolspullen kunnen doneren aan een lokale school. De scholieren reageerden euforisch. Shta Heman:

“I felt so proud to give those items to such a low class students in that remote village. Students where so happy that they kept asking for more.”

Spiru helpt, jij ook?

Hartverscheurend en verschrikkelijk mooi om te zien dat je met zo’n klein gebaar, zo veel verschil kan maken. We zijn nog lang niet klaar, maar elke stap voorwaarts is een stap in de goede richting 🙂 We kunnen alle hulp gebruiken. Mocht jij interesse hebben om mee te helpen, of heb je een goed idee? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15585

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50

jumbo edelsteen